2013. március 26., kedd

RAJZPÁLYÁZAT GYEREKEKNEK


A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, Kétéltű és Hüllővédelmi Szakosztálya az idei évben a barna ásóbékát választotta az év kétéltűjének. A témában meghirdetésre került egy gyermekeknek szóló rajzpályázat is.
A pályázati kiírás megtekinthető az MME hivatalos honlapján, valamint a Szakosztály honlapján.Pályázati kiírás

Fotó: Jaime Bosh


Az MME Kétéltű- és Hüllővédelmi Szakosztálya 2013-ban a barna ásóbékát választotta az év kétéltűjének. Ennek alkalmából rajzpályázatot hirdetünk „Az év kétéltűje, a barna ásóbéka” címmel. Várjuk olyan alkotókedvű gyerekek jelentkezését, akiktől nem áll távol a békák világa. Az elkészült rajzok 3 korosztályban (óvoda, alsó- és felső tagozat) kerülnek majd értékelésre. Minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzuk.
A pályázatok beküldési határideje 2013. április 22.


HOGYAN LEHET PÁLYÁZNI?

  • Papíron, kézzel készített rajzokat fogadunk el (alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll vagy ezek ötvözése).
  • A rajz A4-es méretű legyen.
  • Gyermekenként kizárólag 1 db pályázatot fogadunk el.
  • Csak egyénileg lehet pályázni.
  • A rajzot (eredetit, nem másolatot) kérjük postán részünkre megküldeni. A4-es borítékban nem összehajtva, a nevezési határidőig (a rajzot nem tudjuk visszapostázni).
  • A rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe.
  • A pályamű postázásával úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon való megjelenéséhez.
  • Óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik részünkre, a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora (kategória) és a szülő elérhetősége.

HOVA KELL KÜLDENI AZ ELKÉSZÜLT RAJZOT?

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME)
Postacím: 1536 Budapest, Pf. 283

A borítékra írd rá: „Az év kétéltűje, a barna ásóbéka”


A DÍJAZÁS SZEMPONTJAI

Minden kategóriában a 3 legszebbnek, legötletesebbnek ítélt pályamunkát díjazzuk.

DÍJAK

Minden kategória díjazottjainak a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által felajánlott nyereményeket postázzuk.

A nyerteseket e-mailen vagy telefonon és a www.mme.hu, valamint akhvsz.mme.hu oldalon tájékoztatjuk a további teendőkről. Az eredményhirdetésre2013. május 5-én kerül sor.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Ha kérdése merül fel a pályázattal kapcsolatban, az alábbi e-mail címre írhat: 

rajzpalyazat2013@gmail.com

Kapcsolattartó: Becsei KatalinKapcsolódó szövegekért kattints a TERMÉSZETBARÁT fülre


Fotó: Becsei Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.