MŰHELY


Minden héten kézműves foglalkozásokat tartunk 
a II. kerületi Kultúrkúriában 5-12 éves és 2-4 éves gyermekek számára


MŰHELY 5-12 ÉVESEKNEK / WORKSHOP (AGES 5-12)

Műhely az alkotás és a természet kincseinek felfedezésére - a tárgyalkotás segítségével, a gyermekkori kreativitás felismerése és fejlesztése céljával.
A tanfolyam során a gyerekek alkotókedvének kibontakoztatásához szükséges technikai alapot szeretnénk megismertetni, hogy a saját képzeletükben született tárgyakat bármikor kedvükre létrehozhassák. A foglalkozások fejlesztő hatásai a következő területeken figyelhetők meg: egy tevékenységre irányuló figyelem, kreativitás, finommotorika, a résztevékenységek közötti ok-okozati összefüggés, céltudatosság, biztos technika- és anyaghasználat.

MŰHELY 2-4 ÉVESEKNEK / WORKSHOP (AGES 2-4)

Játékos vizuális- és ritmusfejlesztő tanfolyam 2-4 korú gyermekek számára közös alkotással és zenéléssel, a kisgyermekkori kreativitás felismerése céljával.
A foglalkozások során a kisgyermekek felfedező szemével közelítünk színekhez és formákhoz: nyomdázunk, festünk, tépkedünk, gyűrünk és gyömöszkölünk, hogy a szín-formák ne csak elvont fogalmak legyenek, hanem az érzékszerveinkkel megtapasztalható valóságok.----- Foglalkozások:

November I.